Historie

Humles historie starter sidst i 60’erne, helt nøjagtigt i 1967. Vi startede med bare at være en flok køreglade folk, der mødtes på Vigens cafeteria på både motorcykler og i biler. I 1975 var det så fasttømret en gruppe, at det blev besluttet, at anskaffe et klublokale. Det blev til en kælder under et værtshus i Ebeltoft og til en motorcykelklub. Og det er jo nok fra denne nære tilknytning til den ædle drik (øl) vores navn stammer.


Klubben toppede i 85-86. Vi rundede 55 medlemmer og de gamle lokaler blev skiftet ud med Skovpavillonen. En bygning fra 1876, som efter blod, sved og tårer, samt en del renovering blev vores ved køb i 91.
Det fejrede vi med nogle mega træf og touring i ind og udland. Så var der nogle hyggelige år med ombygning, vedligeholdelse, familieforøgelser og desværre også lidt frafald. I 1996 fik vi dog, til vores store glæde og stolthed, Ebeltoft bys initiativpris.

I 1995 kom der gang i den igen med mange nye cykler og vi kom ud og fik kørt en masse kilometer. Vi fik også vores træf op at stå igen. Efter de meget store og noget uoverskuelige træf i starten, fik vi banket et træf op, der er overskueligt og hyggeligt.

I årene herefter har klubbens medlemstal bølget lidt frem og tilbage omkring de 30 til 40 stykker, som vi er nu. Vi har fået kørt en masse både i Danmark og i udlandet. Og vi har også fået nogle hyggelige mc-venner, der kommer og besøger os regelmæssigt, både fra Norge, Tyskland, Belgien og selvfølgelig fra mange af de “lokale” klubber i Danmark.

I 1996 var vi de stolte modtagere af Ebeltoft bys Initiativpris, og det viser jo at vi har gjort os nogenlunde heldigt bemærket i nærmiljøet. “Kurt kom forbi” og kiggede til os.

Det er også blevet til mange andre aktiviteter i de senere år. Vi har kørt til race i Danmark og Holland. (Vi havde jo fået 3 ægte næsten professionelle racerkørere i klubben) Vi har lavet hyggelige arrangementer sammen med foreninger fra Ebeltoft og andre MC-klubber. Haft fodbold, dart og billardturneringer, været til Mc-messer, kørekurser på Ringen, åbning af Bakken, kørt stempelrally og et par stykker har sågar været helt i Sturgis. Vi har haft besøg fra DMC, af Offroadklubben, Harleyklubben, Chopperklubben, Nimbusklubben og Goldwingklubben samt mange flere. Vi har holdt en hyggelig komsammen med Senior-mc fra Norge, har haft en stak trikes fra Tyskland på besøg og kørt O-løb med CC-Tigers.

Dette er bare lidt af alt det der er sket i alle årene. Så sammenfattende må man sige, at vi har haft og stadig har en dejlig klub, hvor der sker lidt af hvert og hvor vi frem for alt hygger os.