Om Humle Mc

Velkommen til Humle MC’s hjemmeside

Vi er en flok på ca. 40 hyggelige motorcyklister i alle former, aldre og køn, der kører på næsten lige så mange forskellige slags motorcykler.

Lige fra Nimbus over Harley Davidson til moderne racer og touringmaskiner som Suzuki, Kawasaki og Ducati.

Klubben startede som kombineret motorcykel- og bilklub i slutningen af 60’erne og har nu til huse i Ebeltoft, inde midt i en skov i vores eget klubhus, som vi går og hygger om og samles i.

Formålet med Humle MC er simpelthen at være en forening for motorcyklister. At være et sted hvor man samles for at køre på, snakke om og reparere motorcykler. Vi tager ud og besøger andre klubber, tager til træf og får besøg af andre motorcyklister samt meget mere.

Betingelserne for at blive medlem er, at man er 18 år, har en motorcykel, vil arbejde aktivt for klubben, deltage i det hyggelige fællesskab på lige fod med os andre og i øvrigt følge klubbens regler og vedtægter. Der er minimum seks måneders prøvetid (der indstemmes medlemmer 2 gange årligt), hvor man skal vise sin interesse for klubben og deltage i klubbens aktiviteter på lige fod med klubbens medlemmer.

Er du interesseret i at vide mere og eventuelt blive enten støtte eller fuldgyldigt medlem, så kom og besøg os eller
send en mail til info@humlemc.dk