Om Humle Mc

Velkommen til Humle MC’s hjemmeside

Vi er en flok på ca. 40 hyggelige motorcyklister i alle former, aldre og køn, der kører på næsten lige så mange forskellige slags motorcykler.

Lige fra Nimbus over Harley Davidson til moderne racer og touringmaskiner som Suzuki, Kawasaki og Ducati.

Klubben startede som kombineret motorcykel- og bilklub i slutningen af 60’erne og har nu til huse i Ebeltoft, inde midt i en skov i vores eget klubhus, som vi går og hygger om og samles i.

Formålet med Humle MC er ganske enkelt og på alle måder, at fremme motorcykleismen i Danmark. At have et sted hvor vi samles omkring vores interesse for at køre på, snakke om og reparere vore motorcykler. Vi tager ofte på tur og besøger andre klubber. Vi tager ofte til træf både i ind og udland og får selvfølgelig også besøg af andre motorcyklister i klubben.

Betingelserne for at blive medlem af Humle MC er, at man er 18 år, har egen motorcykel. At man vil arbejde aktivt for klubben, deltage i det hyggelige fællesskab på lige fod med alle os andre medlemmer og i øvrigt følge klubbens regler og vedtægter.

Prøvemedlemskabet er på minimum seks måneders prøvetid, hvorefter nye medlemmer indstemmes 2 gange om året. I prøveperioden skal man bla. vise sin interesse for klubben og ikke mindst deltage i klubbens aktiviteter på lige fod med klubbens øvrige medlemmer.

Er du interesseret i at vide mere og eventuelt blive enten støtte eller fuldgyldigt medlem, så kom og besøg os eller
send en mail til info@humlemc.dk